Fórum

Re: Re: Talent

Zuzana | 23.04.2012

:-O
To mám jako vydržet? ;-)

Re: Talent

IVANCICE | 24.04.2012

MUŽOU SE TU PSÁT I NEGATIVA?

Ivoš | 24.04.2012

Můžou, ale jen ty, které se týkají kapely a její muziky. A pokud možno vždy pod jedním jménem. Děkujeme za příspěvky.

ivancice | 24.04.2012

já pišu poprvní.ale všimla jsem si,že vše negativní se maže.

Re: Re: Re: Talent

Ivoš | 24.04.2012

Vše ne, jen to co nesouvisí s kapelou. Pokud vím, tento týden byl smazán jeden příspěvek a ten se opravdu netýkal kapely.

Re: Re: Re: Re: Talent

Verča | 24.04.2012

Nikdy bych neřekla, jak pozorné fanoušky máte :-) To je opravdu obdivuhodné :)

Podpora

Mirka | 17.04.2012

Všechny Vás zdravím, chtěla jsem napsat pár slov o tom, jak mě to strašně mrzí, že Jarek už není v soutěži, ale jen bych se opakovala. Popravdě bez Jarka ta soutěž je fraška, v neděli jsem se s nadějí koukala, že tam něco dobrého uslyším a akorát jsem byla zklamaná. Jak mě před soutěží MD nevadil, tak teď mu nemůžu přijít na jméno, podepíšu se pod všechno, co tady bylo o něm napsané. Jen jsem chtěla Jarkovi vyjádřit podporu a říci mu, že takový výborný zpěvák si určitě svou cestu na výslunní najde a kdyby měl ještě dost elánu pouštět se do dalších soutěží, tak ať zkusí Talent na Primě,který se rozjíždí, pevně věřím, že sítem by jako sólista i jako skupina prošel (prošli) a Lucka by takového výborného zpěváka určitě podržela a my nespokojení budeme mít dost kreditu našetřeného z této nevydařené soutěže na to, abychom Jarka posunuli na stupínky vítězů. Jarku, držím palce a hlavu vzhůru, moc Ti (Vám) fandím !!!!

Re: Podpora

Sillage | 18.04.2012

Moc díky za krásný a povzbudivý vzkaz!

Re: Podpora

Monika | 20.04.2012

Moc jsem Vám v soutěži fandila a přeji Vám, Jardo, Vaší rodině i skupině moc moc štěstí a úspěchů ve všem, do čeho se pustíte :-)

Re: Re: Podpora

Sillage | 21.04.2012

Díky Vám všem fanouškům za podporu-bez Vás bychom my ani nebyli...

<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>

Přidat nový příspěvek